LES ALUMNES S’INICIEN A L’AUDIOVISUAL COM A EINA PER PROMOCIONAR L’EXPERIÈNCIA DE COMPRA AL COMERÇ LOCAL

Les alumnes del mòdul de Comerç s’inicien a l’audiovisual com a eina per a la promoció del comerç local. Aquest projecte està dissenyat per ressaltar l’experiència única i personalitzada que els clients poden trobar en visitar els establiments i inclou la gravació de diferents comerços del municipi.

 

Els diferents vídeos tenen com a objectiu capturar l’essència del comerç de proximitat destacant l’àmplia gamma de productes de qualitat, l’excepcional servei al client i la connexió propera amb la comunitat local. La producció inclou entrevistes amb clients i empleats, demostracions de productes i vistes de les àrees clau de les botigues respectives.

 

Els continguts audiovisuals poden ser compartits fàcilment en múltiples plataformes, incloent xarxes socials, llocs web i plataformes de vídeo com YouTube, cosa que permet arribar a una audiència molt més àmplia, per la qual cosa el vídeo serà llançat al canal de Youtube que es posarà en marxa en breu, així com a les xarxes socials del Taller d’Ocupació .

 

Les diferents accions realitzades pel Taller d’Ocupació s’emmarquen en el compromís del projecte amb la difusió de la qualitat i el servei personalitzat del comerç de Nules i amb la formació que adquireixen les alumnes per consolidar els coneixements cursats durant el Certificat de Professionalitat.

 

La incursió en l’àmbit audiovisual pot oferir múltiples beneficis per a negocis de totes les dimensions, especialment, en el context d’un mercat cada cop més digital i competitiu.

 

De fa un temps, els motors de cerca i els algoritmes de xarxes socials tendixen a afavorir el contingut audiovisual, millorant la visibilitat i la posició en els resultats de cerca.

 

Mitjançant la producció de vídeos, les alumnes intenten comunicar informació complexa de manera clara i concisa, ajudant els consumidors a entendre millor els productes i serveis oferts pel comerç local.

 

Els continguts audiovisuals solen captar més l’atenció i generar nivells d’interacció més grans en comparació amb textos o imatges estàtiques i, actualment, no s’entén la gestió d’un comerç local sense apostar per la producció i gestió de documents audiovisuals i la seua difusió en l´àmbit digital.

 

Els vídeos permeten mostrar la personalitat i els valors de la marca de manera més dinàmica i autèntica. Veure persones reals, empleats i clients satisfets en els vídeos pot generar confiança i credibilitat a la marca.

 

Les crides a l’acció als vídeos solen ser més efectives, dirigint els espectadors a realitzar accions específiques com visitar un lloc web, registrar-se o comprar un producte, a més que són fàcils de consumir i poden ser vistos en qualsevol moment i lloc.

 

Read More

NULES PROCLAMA LA NOVA REINA DE LA VILA I LES DAMES DE LA SEUA CORT D’HONOR

Nules ha celebrat hui l’acte de proclamació de la nova Reina de la Vila 2024, Nora Cano Mendo, i a les dames de la Cort d’Honor, Erika Ruíz Martínez, dama del barri de Sant Xotxim, i a Anaïs Navalón Esbrí, Musa de la Música. Encara que l’acte oficial de presentació serà el pròxim 27 de juliol al Teatre Alcázar.

 

Aquest acte ha servit, a més, d’acomiadament Reina de la Vila 2023, Paula Bruno Gutiérrez, i de les dames de la Cort d’Honor, Balma González Portalés, Musa de la Música; Lucía Merino Purificación, dama de Sant Xotxim; Carmen Lengua González, dama de Sant Joan; i Teresa Vicent Llanes, dama de la Caixa Rural Sant Josep.

 

Les representants de Nules de l’any 2024 i del 2023 han estat acompanyades per l’alcalde de Nules, David García; la regidora de Festes, Blanca Silvestre; pels membres de la Corporació Municipal; per representants d’associacions locals; i per familiars i veïns de la localitat.

Read More

NULES HISSA LA SEUA BANDERA REIVINDICATIVA A LA PLATJA DE LES MARINES

També onegen les banderes Qualitur a les platges de les Marines, Bovalar i l’Alcúdia

 

“Sense bandera blava però amb molta dignitat. Nules més fort que un mur”, és el lema de la bandera que ja oneja a la platja de les Marines després de la seua hissada que ha tingut lloc aquest dijous amb l’assistència de l’alcalde, David García, de la regidora de Platges, M. José Esteban, i d’una representació dels membres de l’actual govern municipal com ara César Estañol, Blanca Silvestre, Gemma Carratalá i Ramón Martínez.

 

Així doncs, aquesta bandera onejarà també a les platges de Bovalar i de l’Alcúdia com a senyal reivindicativa davant la postura de Costes, que ha fet que Nules no aconsegueixca enguany el distintiu internacional Bandera Blava  que atorga la Fundació per l’Educació Ambiental (FEE).

 

De fet, aquest guardó reconeix l’elevada qualitat de l’aigua així com l’excel·lència en els serveis que es presten a les persones usuàries i la conservació del medi natural, “uns aspectes que res tenen a veure amb el principal assumpte que al·lega Costes i que està relacionat amb la construcció del mur fet per l’ajuntament de Nules per a protegir les casetes de primera línia”, comenta la regidora de Platges, M. José Esteban. 

 

En aquest sentit, cal recordar que l’any 2021 es va construir aquest mur que ha comportat que l’Ajuntament de Nules i Costes mantinguin un litigi judicial que ha estat la principal causa per a no aconseguir la Bandera Blava  que des de l’any 2019 s’havia atorgat a platja de les Marines.

 

Davant açò, l’Alcalde de Nules, David García, ressalta que “aquest any la platja de les Marines no ha estat guardonada amb aquest distintiu, però les nostres platges comptaran amb aquestes banderes reivindicatives amb les quals seguim protegim el nostre patrimoni marítim com són les casetes de primera línia”.

 

Banderes Qualitur

Per altra banda, també ha tingut lloc hui la hissada de la bandera Qualitur tant a la platja de les Marines com a les platges de Bovalar i de l’Alcúdia. De manera que, aquestes banderes les atorga Turisme Comunitat Valenciana com a reconeixement a la qualitat i a la gestió mediambiental.

 

 

Les platges de Nules tenen, a més, altres distintius de reconeixement de qualitat per la gestió del seu litoral. Així doncs, a més de les banderes Qualitur de les platges de Bovalar, de les Marines, i de l’Alcúdia també compta amb les certificacions ISO 9001, que reconeix la qualitat en la gestió dels serveis per a les persones usuàries i en la satisfacció dels clients,  i ISO 14001, dissenyada per a controlar les responsabilitats i impactes medi ambientals.

 

Així mateix, enguany una vegada més totes les seues platges compten amb la bandera “Platges sense fum” al adherir-se fa uns anys les platges de les Marines, de Bovalar i de l’Alcúdia a aquest pla de la Generalitat Valenciana amb el qual es vol preservar  la població i el territori dels efectes nocius del tabac i de les deixalles dels cigarrets.

Read More

EL MÒDUL D’ADMINISTRACIÓ IMPART TÈCNIQUES PER OPTIMITZAR ELS PROCESSOS COMERCIALS

Les alumnes del mòdul d’Administració comencen avui la unitat formativa sobre la gestió administrativa del procés comercial, on s’impartixen els aspectes clau que asseguren una comprensió integral i eficient de les operacions comercials. Després de la prova avaluativa del mòdul d’atenció i recepció de la informació a l’Administració, les alumnes cursaran l’aplicació de la normativa mercantil i fiscal a les operacions de venda, la tramitació administrativa del procediment d’operacions de compravenda convencional i la gestió d’estocs i inventaris.

 

Aquest mòdul proporciona una visió general dels temes essencials, assegurant una formació completa i pràctica sobre aquesta matèria.

 

Aquest mòdul permet aprendre a identificar i eliminar les ineficiències als processos comercials i potenciar les operacions fluides i productives. Això implica el coneixement d’una sèrie d’eines i tècniques per automatitzar tasques que solen ser repetitives, alliberant temps per a activitats de més valor.

 

Les alumnes adquiriran competències de planificació, organització i direcció de les activitats comercials i aprendran a millorar la capacitat per gestionar el temps i establir prioritats en les tasques, augmentant la productivitat personal i de l’equip.

 

L’aprenentatge també afecta la satisfacció del client, atès que s’impartiran tècniques efectives per millorar l’atenció al client i desenvoluparan habilitats per manejar i resoldre reclamacions de manera efectiva.

 

L’objectiu de la matèria és adquirir el coneixement necessari per optimitzar les operacions comercials, millorar l’atenció al client, manejar adequadament els recursos financers i contribuir de manera significativa a l’èxit i al creixement de l’empresa, l’organització, l’Administració i altres organismes en els quals les alumnes poden inserir-se laboralment.

 

 

Read More

L’OPTIMITZACIÓ D’ESTRATÈGIES COMERCIALS RESUM EN UN CURS LES EINES PER A LA IMPLANTACIÓ D’UN XOCOTET COMERÇ

Les alumnes del mòdul de comerç comencen avui el curs Optimització d’estratègies comercials: eines i anàlisi d’informació per a la implantació i planificació del xicotet comerç.

El curs està relacionat amb el mòdul: Implantació i desenvolupament del xicotet comerç i amb les unitats formatives: Planificació i obertura d’un xicotet comerç i Gestió econòmica bàsica del xicotet comerç.

Realitzar un pla estratègic que determine la viabilitat del negoci i identifique els competidors, així com les fortaleses i les debilitats del sector d’activitat és essencial quan es pretén la implantació d’un nou comerç.

 

Avaluar els recursos financers, humans i tecnològics disponibles és una altra de les qüestions fonamentals per planificar de manera realista l’obertura d’un negoci nou.

 

La formació relativa a aquesta matèria permet adquirir coneixements en l´ús d´eines d´anàlisi de dades per avaluar l´efectivitat d´estratègies comercials, així com en la vinculació d´informació rellevant per a la planificació estratègica.

 

Les alumnes adquiriran coneixements sobre eines i tècniques per recopilar, analitzar i interpretar dades comercials, identificar tendències i prendre decisions informades per optimitzar la implantació, així com l’obertura i la planificació. A més a més, adquiriran informació sobre la integració de diferents fonts d’informació per elaborar el Pla Estratègic de Comerç sòlid i efectiu. El PEC és essencial per a una bona planificació i per a una gestió econòmica que permeta els millors resultats.

 

Entre els continguts que s’impartiran destaca la introducció a la planificació estratègica comercial, les eines d’anàlisi de dades per a l’estratègia comercial, l’anàlisi de mercat i la segmentació de clients i benchmarking, l’avaluació de l’efectivitat de les estratègies comercials, la integració de dades internes i externes per a la presa de decisions i l´ús d´indicadors clau de rendiment (KPIs) en l´estratègia comercial.

 

 

El contingut s’aplicarà a l’àmbit de la pràctica i, amb la col·laboració del comerç local, s’obtindrà bona part de la informació necessària per elaborar el pla estratègic que inclourà des del diagnòstic de la situació del comerç local que permeta minimitzar riscos i maximitzar oportunitats fins a un pla d’acció amb referents i recomanacions per dinamitzar aquest sector.

 

Read More

NULES PRESENTA EL PROGRAMA LES NITS A L’ESTANY

Un any més les platges comptaran al llarg del mes de juliol amb diferents activitats

 

L’Ajuntament de Nules ha organitzat, un any més, una variada programació que comptarà amb diferents activitats que es desenvoluparan durant el mes de juliol a la població marítima. Així doncs, el programa “Les Nits a l’Estany” presenta una oferta d’entreteniment per a tots els públics amb actes que tindran lloc els caps de setmana fins diumenge 28 de juliol.

 

La Terrassa de l’Estany serà, doncs, el lloc que albergarà aquests espectacles entre els quals hi haurà actuacions musicals, concerts, o teatre, entre d’altres. De manera que, el programa està  ja a l’abast de les persones interessades en alguns edificis municipals.

 

A més, les persones majors podran gaudir del tradicional ball els diumenges de juliol i també els primers diumenges del mes d’agost.   

 

De fet, les regidores de Cultura i Platges, M. José Esteban, i de Gent Major, Gemma Carratalá, han estat les encarregades de presentar aquesta programació que comença precisament aquest divendres.

 

PROGRAMA LES NITS A L’ESTANY 2024 – PDF

 

En concret, assenyalen que amb aquesta programació es vol dinamitzar les platges i oferir al veïnat i visitants espectacles durant els caps de setmana del mes de juliol, “en aquesta programació s’han prioritzat les actuacions protagonitzades per grups locals, a més aquesta programació ens permetrà fer de la Terrassa de l’Estany un lloc de reunió durant aquest estiu”, comenta la regidora de Cultura i  de Platges, M. José Esteban.

 

Amb tot, la programació compta amb les actuacions de l’Orquestra Laudística Daniel Fortea, de la Coral Sant Bartomeu i Sant Jaume, del grup de teatre Caraceta CEAM i del Cor Veus CEAM, o de la banda de l’Associació Musical Artística Nulense.

 

Per altra banda, Gemma Carratalá, ha destacat també un altre esdeveniment en el qual està treballant la regidoria de Comerç, com és la tradicional Fira d’Oportunitats que tindrà lloc el primer cap de setmana del mes d’agost, i que enguany portarà el lema “Una mar de descomptes”, i destaca la importància de aquest tipus de fires per al comerç local, “esperem de nou una gran acollida tant dels comerciants com de les persones visitants”.

Read More

NULES JA COMPTA AMB LES SEUES NOVES REPRESENTANTS FESTIVES

Dijous tindrà lloc l’acte de Proclamació de la Reina de la Vila i les dames d’honor

 

Nules ja compta amb les que seran les seues representants festives de l’any 2024, de fet en breu començaran els actes per a donar a conèixer a la nova Reina de la Vila, Nora Cano Mendo, i a les dames de la Cort d’Honor, Erika Ruíz Martínez, dama del barri de Sant Xotxim, i a Anaïs Navalón Esbrí, Musa de la Música.

 

De manera que, dijous tindrà lloc l’acte de Proclamació a la sala d’exposicions de la Biblioteca Municipal José Vicente Felip Monlleó, es tracta doncs del primer acte públic de les festeres d’aquest any que seran rebudes per l’alcalde de Nules, David García, per la regidora de Festes, Blanca Silvestre, i la resta de membres de la Corporació Municipal.  Encara que l’acte oficial de presentació serà el pròxim 27 de juliol al Teatre Alcázar.

 

Aquest acte servirà també per a acomiadar a la Reina de la Vila 2023, Paula Bruno, la qual ha representat al poble de Nules al llarg de tot aquest any.

 

Amb tot des de la regidoria de Festes, Blanca Silvestre, assenyala que “estem ja treballant amb molta il·lusió per a que aquests actes tinguin tot l’esplendor que requereixen, de fet les noves representants seran les protagonistes tant d’aquests esdeveniments com de les festes patronals que celebrarem als mesos d’agost i d’octubre”. 

Read More