Platges de Nules

La platja de Nules és una platja familiar que es nodreix de les poblacions pròximes de l’interior, a més de la pròpia població de Nules. La platja de Nules és llarga i progressivament millorada per la presència d’espigons que permeten retindre temporalment arena; si bé, dominen en la mateixa els cudols. Observable des de la distància, el far de Nules cobreix aquesta porció de la costa per a tranquil·litat de les embarcacions que solquen aquestes aigües. En la seua rodalia se situa el Estany de Nules, una zona natural, bastió i mostra de el que en altre temps van ser àmplies marjaleries hui desaparegudes.

Playa de l'Alcudia Nules

Platja de L'Alcudia

És la platja més extensa del municipi, compta amb dos paisatges totalment diferents, el primer és una zona amb arena fina i bitles on predomina l’aigua neta i cristal·lina; i el segon, situat més al nord es caracteritza per la seua formació en roques i espigons, la qual cosa la converteix una platja adequada per a la pesca amb llançadora.

Playa El Bovalar

Platja El Bovalar

Platja delimitada per xicotets espigons constituïda principalment per arena juntament amb xicotetes bitles.
Separant aquesta platja en dos sectors se situa el far de Nules, un emblemàtic exemple de com un antic poblat mariner s’ha transformat en una tranquil·la zona d’estiuejants. Al llarg del seu recorregut aquesta platja alberga diferents zones esportives, així com jocs infantils i un circuit esportiu.

Playa Les Marines

Platja Les Marines

La platja que actualment compta amb la Bandera Blava.
Platja d’arena fina i bitles, és la que menor extensió ocupa en el nostre litoral.Aquesta platja compta amb instal·lacions per a practicar l’esport arran de mar i gaudir al seu torn d’aigües molt netes.

En aquesta zona també es pot gaudir de diverses zones infantils, així com d’un circuit biosaludable per a majors.

Playa del Rajadell

Platja del Rajadell

La platja que actualment compta amb la Bandera Blava.
Platja d’arena fina i bitles, és la que menor extensió ocupa en el nostre litoral. Aquesta platja compta amb instal·lacions per a practicar l’esport arran de mar i gaudir al seu torn d’aigües molt netes.

En aquesta zona també es pot gaudir de diverses zones infantils, així com d’un circuit bio saludable per a majors.