Participació ciutadana

Des de l’Ajuntament de Nules volem que tots els nostres veïns s’impliquen en les decisions i projectes de la nostra població, per això hem creat aquest canal de comunicació directe entre el ciutadà o col·lectiu i l’Ajuntament.

L’intercanvi d’idees i aportacions entre l’Ajuntament i els seus veïns és una de les nostres prioritats i una manera d’avançar en termes de transparència, aconseguint que l’Administració siga més pròxima i accessible al ciutadà.

Comptem amb la vostra col·laboració

Envia’ns les teues aportacions o idees a: respondemos@nules.es

Des de l’App de Nules disponible en l’app Store o en la Google Play, pots opinar i participar per a millorar el teu municipi. L’aplicació s’ha convertit en una eina que permet al ciutadà implicar-se en la presa de decisions a través de les enquestes i consultes de pressupostos participatius.

Altres canals de participació ciutadana actius hui a Nules:

  • Participació a través de consells sectorials de participació (esports, marjalería, consell agrari, consell de xiquets i xiquetes, consell local de comerç, consell escolar municipal, consell de la dona…).
  • Assistència a les assemblees veïnals que de manera periòdica es convoquen per part de l’ajuntament en les diferents zones del municipi.
  • Realitzar instàncies traslladant propostes, queixes, suggeriments…